De eerste foto's!!
Door: Natasja
Blijf op de hoogte en volg Natasja
11 December 2007 | Nieuw Zeeland, Wellington
Ik hoop snel ook te kunnen volgen.
Maar ben je nieuwsgierig... kijk bij haar!
Enne, laat ook daar eens een berichtje achter. De meeste namen van jullie kent ze inmiddels wel ;)
Bye Bye
Tot snel weer.
Enne bedankt - ook de familie en vrienden van Christel - voor alle lieve berichten weer.
Hoop snel weer te kunnen reageren.
Eerste-NZ-fotos-kusjes
11 December 2007 - 08:59
Papa.V:
Hoi, fijn dat het met het rijbewijs goed gaat.Hopenlijk gaat nu ook de zon schijnen en je ziet alles komt goed.
De garoeten,dikke kus. -
11 December 2007 - 15:20
Syjana:
Hè dames,
Ja dat links rijden is heel apart en ook wel erg leuk. Je raakt er ook snel aan gewend. Ik weet nog dat ik het zo vreemd vond om in nederland weer rechts te moeten rijden.
Beetje jammer dat jullie zo'n slecht weer hebben gehad. Ik hoop dat het snel een stuk beter word.
En Natasja bedankt voor de foto's van mijn verjaardag in china. Super leuk om ze te zien. Ik had al een tijdje niet in mijn mailbox gekeken dus zag ze pas een een beetje laat. Maar ontzettend bedankt!!
Groetjes en heel veel plezier!! -
11 December 2007 - 21:06
M & M En Trijn:
Hallo Natasja en Christel, wat jammer al die regen die met jullie mee reist... Tja, we zouden zeggen dat er al heel wat water hier in Nederland gevallen was en dat het bijna jullie wel droog zou moeten zijn... Toen Trijn en ik in 1999 nar Nw- Zeeland zijn geweest hebben we wel de weg naar Cape Reinga gereden met de auto. Het viel ons toen erg mee. De en de weg tussen Raetihi - Pipiriki naar Wanganui is erger maar ook zeer zeker de moeite waard. ( Zie voor meer gegevens de Lonely Planet. Mooi dat je nu ook zelf mag rijden!! Geniet ze verder!!
Groetjes van Marieka, Martin en Trijn!!