Bye bye...
Door: Natasja
Blijf op de hoogte en volg Natasja
11 Oktober 2011 | Tanzania, Dodoma
Met drieen, want vanmorgen hebben we afscheid genomen van Alessandro. Hij reist vandaag door voor zijn werk naar Zuid Afrika. Gisteren nog lekker gegeten en cocktails gedronken bij Paje by Night, the place to be here... maar not today. ;)
Het is low season, en dat is aan alles merkbaar. De bar is nagenoeg leeg, en alhoewel het een vrijdagavond was, geen beloofde DJ night.
Dus bye bye Alex!
De strandwandelingen zijn heerlijk hier!! Het is vloed en door de wind zijn er lekkere golven, dus onderweg kleertjes uit, tassen aan de kant, en lekker plonsen! Om hetzelfde weer verderop te doen. Wat een leven... zucht... Echt genieten, steeds weer!
's avonds weer lekker eten bij ons guesthouse, dat echt voortreffelijk eten heeft en fantastisch personeel!!
Bijna klaar om aan tafel te gaan horen we ineens een big Hello you guys!! Staan de amerikaanse meiden daar!! Ze komen om ons te verassen... ze vertrekken morgen naar Kenia voor safari. Lekker samen eten met goede gesprekken en goede borrels en amaroula na! Buikpijn van het lachen om foto's die we op de laptop maken voor Alex en doorsturen naar zijn facebook!!En dan is het ook bye bye Jill en Luz!
Zanderige-kusjes