Zo bende er. En zo bende er nie.
Door: Natasja
Blijf op de hoogte en volg Natasja
02 December 2007 | Nederland, Helmond
Vandaag is het weer zover.
Straks rond 14 uur rijden we weer naar Schiphol. En om 19 uur vanavond vliegen we! Via London, Bangkok en Sydney komen we dan aan in Auckland op het Noordereiland van Nieuw Zeeland. Het wordt een lange zit... maar het zal het waard zijn!!
En Christel is er deze keer bij! (Eindelijk he Chrisje!!) Samen zullen we Nieuw Zeeland en Thailand op zin kop zetten!! En hopelijk komen we met wijze levenslessen terug... In ieder geval met rijke levenservaringen!!
Ik wens jullie allemaal
een fijn en knus Sinterklaasavondje
een sfeervolle (witte) kerst
een spetterend oud en nieuw
en een supergezellige carnaval toe...
En dan... zijn wij er op 2 maart (2008!!!) weer...
So long,
Nieuw-Zeeland-en-Thailand-kusjes
2 december 2007 18:50 | Door: Zien
4 december 2007 17:45| Door: Marian
Hoi Natasja,
Een hele goeie reis samen met Christel. Deze reis zal zeker weer net zo mooi worden als die je al met jullie mams gehad hebt. Ik geniet van de verhalen die per email binnenkomen. Heel ver weg maar zo toch ook weer dichtbij. Het lijkt of je gewoon op het Stadskantoor achter je pc zit (maar niet echt voor jullie hahaha).
Goeie reis.
Groeten, Marian van den Nieuwenhof.
02 December 2007 - 18:50
Zien:
Kerst, oud en nieuw, carnaval..... het zal allemaal niet hetzelfde zijn zonder m'n matje.... pffff. Enjoy & see you later aligator. xx -
04 December 2007 - 08:48
Marian Vd Nieuwenhof:
Hoi Natasja,
Goeie reis.
Groeten,
Marian van den Nieuwenhof.