Namaste !! And Happy Christmas !!
Door: Natasja
Blijf op de hoogte en volg Natasja
29 December 2010 | Nederland, Helmond
Een nieuwe trekking van 20 dagen in de prachtige Himalaya zit weer in mijn benen, is te zien op mijn gezicht, ligt vast in mijn herinnering en zorgt voor een heerlijk gevoel!
Vele voetstappen heb ik weer achter gelaten op de paden, bergop en bergaf, over de bruggen, over rotsen en keien, door de bossen en op bergtoppen...
Het was weer heeeeerlijk!!!
Na een eerste berichtje nog snel gepost op Schiphol ben ik nu al weer 3 daagjes thuis. En geniet ik van de laatste dagen van een bijzonder en heerlijk jaar. Een jaar dat begon met het verwerken van mijn hele bijzondere Annapurna Circuit, en een jaar dat nu eindigt met het namijmeren over de trekking in Langtang en Helambu.
Opnieuw dwalen in het hoogste berggebied van de wereld! Opnieuw alle indrukken opzuigen van deze machtige bergwereld, prachtig op vele manieren. Genietend van de bijzondere mensen... de rust en de grilligheid van de natuur ondergaand!
Een nieuw avontuur, een jaar later, dezelfde periode, ongeveer dezelfde reisgenoten.
Na een heerlijk jaar, bijzonder in vele opzichten, nu weer terug in Nepal. Kriebels, heerlijke kriebels om weer terug te zijn.
Opnieuw dagen van eenvoud. Dagen van wandelen, eten, en slapen. Van inspanning en rust. Van warmte en kou. Van soberheid die in deze gebieden toch nog luxe is. Van prachtige mensen en prachtige gezichten.
Het is weer gedaan... nu een heerlijk nagevoel om te verwerken en een hoeveelheid aan mooie ervaringen en herinneringen...!!
Himalaya-kusjes
30 December 2010 - 08:51
Bert Engelkes:
Hoi Natasja,
fijn dat je weer zo genoten hebt van het Himalaya-avontuur !
wat een imponerende foto hierboven !
WOW !
En nou weer terug in hellimond......
Wens je een fijn oud en nieuw en zie je binnenkort weer op het werk.
hartelijke groetjes,
bert.