Wintertocht op sneeuwschoenen in de Alpen!!
Blijf op de hoogte en volg Natasja
24 Februari 2013 | Frankrijk, Névache
zondag 24 februari 2013
Dít is een van de mooiste en meest bijzondere dingen die ik ooit gedaan heb! Onbeschrijfelijk!!
Er zijn geen woorden voor wat ik hier heb gezien, ervaren, gevoeld…
Al mijn reizen, al mijn ervaringen, al mijn uitdagingen zijn bijzonder en uniek op hun manier. Maar deze tocht… onuitwisbaar!
Vijf dagen op sneeuwschoenen van berghut naar berghut in de prachtige Alpen, in het gebied van Vallée de Névache en Mont Thabor.
Een natuurpracht, zo puur en ongerept. De wereld in slechts wit en blauw.
Sneeuwschoenen aan. Rugzak op. Lawinebiebers aan. Sneeuwschoppen en sneeuwsondes mee. Goed humeur en goed Belgisch gezelschap. Twee superenthousiaste en zeer ervaren berggidsen. De zon. En sneeuw, heel veel sneeuw!
Spelen in de grote sneeuwspeeltuin die tevens een verraderlijk gebied is. Met diepe poedersneeuw en verijsde wanden. Waar stralende diepe lachen afgewisseld worden met zwoegende diepe zuchten. Voor mij was het soms zwoegen en bijna opgeven, tot verbijten en vechten. Waarbij geluk en trots gepaard gaan met soms teleurstelling en zelfs angst.
Een contrast tussen confronterende en prachtige overweldigende ervaringen. En vooral ook overwinningen!
Het was… alles!
Ik neem je mee… neem je mee op reis!
Witte-sprookjeswereld-kusjes
25 Februari 2013 - 06:34
Mir:
Indrukwekkend! -
25 Februari 2013 - 10:04
Marian Van Den Nieuwenhof:
Altijd fijn als er weer een mailtje van jou tevoorschijn komt. Weet ik dat er weer een heel mooi reisverslag aan vast zit!! Prachtig!!!!
Marian. -
25 Februari 2013 - 10:31
Annette Dahmen:
Natasja,
Weer eens iets heel anders!! Ja, dat klopt natuurlijk wel bij jou. Lekker genoten van de vele sneeuw!! Nou hier ligt voor mij al meer dan genoeg en ik begin het goed beu te worden. Maar weer leuk om een verslagje van je te lezen. Komt misschien ook nog eens in overal en nergens!! -
25 Februari 2013 - 15:47
Maria:
Het lijkt net een groepje ,,Alleen op de wereld,, het ziet er indrukwekkend uit.
x