Kerstcadeautje voor Nepal
Door: Natasja
Blijf op de hoogte en volg Natasja
31 December 2015 | Nederland, Nederland
Het is Kerstmis. En ik weet dat de kinderen van het weeshuisje en Endu Didi dit vieren. Hoe leuk zou het zijn om ze onverwacht met een kerstcadeautje te verwennen. Dus besloot ik ze te verrassen!
Het ingezamelde geld staat nog steeds op een aparte rekening te wachten. Te wachten om het geld straks in het voorjaar persoonlijk te geven. Het is nog steeds een verrassing. Ze weten nog van niets.
Een bedrag van € 200 heb ik daarvan afgehaald. En op een veilige manier via Western Union naar Kathmandu overgemaakt. Nirmal, de zoon van Endu Didi, heeft het daar opgehaald en vervolgens naar hen gebracht. De verrassing was groot! Juist het onverwachte!
Een klein beetje geluk gebracht. Hoe bijzonder en hoe dankbaar!
Mede dankzij jullie!
Happy!
Natasja
P.S. En terwijl al deze plannetjes beraamd werden, was daar onverwacht weer een gulle gever die vanwege de kerst wat extra’s wilde doen voor het weeshuis. Zonder dat ze van dit plannetje wist. Haar gulle gift staat inmiddels weer op de aparte rekening.
31 December 2015 - 18:06
Wendy: