Kathmandu, een weeshuisje en een nieuw vertrek
Door: Natasja
Blijf op de hoogte en volg Natasja
12 April 2016 | Nederland, Nederland
Met de helikoptervlucht kwam in december 2014 een voortijdig einde aan mijn trekking. Hoe dat verhaal eindigde weten de trouwe lezers onder jullie. Terug naar de grote stad. En een nieuwe en verrassende herontdekking van Kathmandu.
Het betekende ook een bezoek aan een klein weeshuisje met 8 kinderen en hun Endu Didi. Die ik kon helpen met een mooie donatie, die vervolgens ook nog door een gulle vriend verdubbeld werd. Een heel bijzonder moment!
Bij thuiskomst werden snel nieuwe plannen gemaakt. En in begin mei 2015 zou ik weer naar Nepal teruggaan. Deze keer met een langgekoesterde wens: een rondreis door Tibet. En deze keer met Wendy. Een nieuw bezoek aan het weeshuis stond op ons lijstje. En een inzamelingsactie werd opgezet. Geld en speelgoed stonden klaar.
Gepakt en bezakt waren we bijna op weg toen eind april 2015 Nepal en Tibet getroffen werden door een immense aardbeving. Een drama voor deze mensen. We konden niet vertrekken en onze reis moest worden uitgesteld.
Nu, een jaar na dato is het eindelijk zover! Onze reis naar Nepal en Tibet!
Over een week vertrekken we! De cirkel bijna rond …
Kus
Natasja